Real Time Analytics

Livet På En Kant

Skitsnack - nej, tack!

Publicerad 2013-03-23 13:08:00 i Vanlig vardag,

Rätt snabbt känner man av energier runtomkring en. Det är fan inte roligt när man känner att det snackats skit. Faktiskt, så är det så!

Jag önskar att det här försvinner ur mitt liv illa kvickt. Ni har ingen plats i mitt liv. Det är fullt av andra saker. Det blir nog till att göra som alltid. Jobba på att hålla huvudet över ytan och simma runt i det öppna havet. Under ytan lurar "the muppet show" och jag vill inte ha med er att göra. Ni är under mig. As simple as that! Ni är heller inte välkomna in i mitt liv och håll er näsa borta. Lär er vara tacksamma för det som erbjuds istället. 


STANNA PÅ ERAN KANT! Ni har en egen och jag har mitt liv på min kant. Det räcker för min del. Jag är fullt nöjd med mitt.
 
Stå inte i vägen för det JAG vill. Jag lovar jag kommer att köra över både en och två gånger om jag måste. Stå inte i vägen! Jag säger det bara en gång. Det finns inga hinder - bara saker som är i vägen och de måste bort.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela