Real Time Analytics

Livet På En Kant

Drottningen av planering = jag? Njae, .......

Publicerad 2013-03-08 19:49:30 i Vanlig vardag,

Kom på nu på kvällen att jag har glömt en rätt så viktig sak jag hade att göra. Visserligen är det inte försent, men varför väntar jag alltid till sista sekunden. Jag har ca 150-200 sidor att skriva ut på skrivaren som just nu är placerad längst in i garderoben.
 
Imorgon ska jag på middag och jag åker hemifrån redan strax efter kl 15 och sedan kommer jag inte hem förrän efter kursen på söndag. Alltså har jag förmiddagen på mig att fixa skrivaren. Hur smart är jag egentligen? Om det nu jävlas. Hur hade jag tänkt lösa det? Skrivaren har liksom inte varit i bruk på x antal år och jag kan erkänna att någon reservplan har jag inte.
 
Nåja, jag är van vid halvkatastrofer och lösandet av dessa efter att ha levt exakt så här i snart 32 år. Någon förbättring har jag inte heller börjat märka av. Inte minsta tendens faktist.
 
Nej, nu är jag trött. Blir till att förflytta sig till sängen. Jag måste vara pigg och fräsch till middagsbjudningen imorgon och någon skönhetssömn på morgonkvisten blir det inte i mitt liv inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela