Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen åkte pedofilen fast!

Publicerad 2013-03-02 20:18:56 i Vanlig vardag,

Ibland är världen verkligen liten. Jag pratade idag med en person från andra stalldelen. Det blev att vi pratade vääääldigt länge. Vi pratade om något och sedan säger hon "inte ens när det gäller en pedofil i stall". Varpå jag svarar: Menar du XXX? Hon tittade på mig och både visste samtidigt att det var samma person.
 
Det var många år sedan nu som personen var och tallade på en person i min närhet som endast var 12, samma sak hade hänt den andra personen med en person i dennes närhet. Alla har liksom vetat om det och ryktet om personen i fråga har gått i närområdet. Personen har också blivit portad från massvis med stall häromkring av samma anledning. Jag vet att det har varit på väg till rättegång förut, men pga andra omständigheter har det inte fungerat.

Nu sitter iaf personen inne sedan förra våren och det på 4,5 år. Det finns viss form av rättvisa i världen. Även om fängelse aldrig kan räcka för en sådan sak som pedofili finns det iaf svart på vitt.
 
Personen flyttade för några år sedan och man kan läsa om domen här: Pedofil-dom

Kommentarer

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-03-03 15:29:19

intressant! Vi pratade just om den här personen..

Svar: Jaså, vilka är vi? Nere i stallet? Jag pratade också om personen med någon för någon vecka sedan.
Livet På En Kant

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-03-03 16:11:28

Nej det var tillsammans med Micke och Linnea från Grana. Konstigt att vi pratar om det näst intill samtidigt.

Svar: Personen verkar vara "känd" överallt. Nu sitter den iaf inne. Jag vet inte hur många "offer" jag vet om, men det var på tiden att han åkte fast.
Livet På En Kant

Postat av: Fanny

Publicerad 2013-03-03 16:16:32

Jag håller med!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela