Real Time Analytics

Livet På En Kant

So far i min "nya" business....

Publicerad 2013-07-25 13:15:00 i Vanlig vardag,

Ibland känner jag mig som en hattartattare som bara flänger hitåt och ditåt, men hur ska jag annars komma fram till målet om jag inte hittar rätt väg att gå. Jag måste pröva alla stigar för det är inte säkert att alla stigar leder till stjärnorna och jag vill ju komma högst upp.
 
Min senaste business har lett till att jag fått erbjudande om 2 samarbeten på mindre än 3 dagar. Jag har fått mer intresseförfrågningar och jag är helt överhopad av människor som vill beställa. Det här var jag INTE beredd på. Jag har hoppats att få med mig ca 5 personer på första beställningen. Jag har säkert 10-20 redan och det är INNAN jag öppnat butiken. Butiken är typ färdig egentligen. Det är lite glest med produkter och egentligen vill jag hålla nere antalet, men påtryckningarna gör att det blir fler och fler förfrågningar och ja, jag kan helt enkelt sammanfatta det med att det känns HELT galet. Skitkul också, men paniken jag har inom mig för att faila allt är typ ENORM. Nåväl, det är bara att tuta och köra. Segra eller dö är ju mottot.
 
Here I come. I eftermiddag smäller det. Hur många beställningar kan man få på en och samma dag????? 
Jag hoppas att jag undviker det en av de potentiella samarbetspartnerserna skrev: Min sida kraschade av alla betsällningar. Haha! Det är inte lätt att vara för bra heller.
 
När jag väl fått snurr på det här då ska jag sammanväva med det jag redan påbörjat och hinderförsäljngen kommer att haka på och gå som smort. Det gäller att hitta lösningar på allt. Rätt tid och rätt plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela