Real Time Analytics

Livet På En Kant

Respekten gentemot mig själv

Publicerad 2013-01-03 14:42:13 i Vanlig vardag,

Idag är lite arg på mig själv. Jag har faktiskt behandlat mig själv lite illa på en punkt.

Det kommer sig av att det är några andra som jag anser har behandlat en annan person dåligt. Därför känner jag ett visst motstånd gentemot och på något sätt känns det som att det har någon form av makt över mig.
Det är egentligen fel. Jag har naturligtvis makt över mig själv och kan inte påverka genom det sättet jag gjort hur det behandlat den andra personen. Det här har lett till att jag har framstått som mindre bra, vilket naturligtvis sätter mig på samma låga ribba som de andra. De måste bort ur mitt liv och det omg.
Det här har bara lett till att jag måtte aningens mindre bra. Idag ska jag göra något åt det. Jag kommer att känna mig som en ny människa när jag utfört denna "handling" i respekt gentemot mig själv. Så, nu är det avklarartoch ett avslutat kapitel i mitt liv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela