Real Time Analytics

Livet På En Kant

Dagens goda gärning!

Publicerad 2013-08-21 09:53:13 i Vanlig vardag,

Nu har jag fixat så att damen från igår får hjälp. Det är 10 karmapoäng plus till mig. Jag är nöjd med min insats. På något sätt måste det ha varit meningen att just jag skulle gå förbi. Det förhåller sig nämligen så här. Tanten kom från Polen och kan knappt någon svenska. Om det inte vore för att min pappas fru kom från Polen hade jag nog aldrig kunnat gissa mig till att det var just därifrån tanten kom. Nästa grej då. Hur många kan ta upp sin telefon, ringa ett samtal och sedan få en polsk "tolk". Nej, just det. Någon högre makt måste ha sett till att tanten skulle stöta på precis mig just där och då.
 
Nu är det iaf fixat så att tanten kommer att få hjälp. Det är mycket som behöver tänkas på. Alla papper är ju skrivna på svenska och tanten kan ju omöjligt läsa och förstå dessa. Papper från kommuner brukar vara på fackspråk vilket gör det ännu svårare.
 
Nu ska jag ta en kopp kaffe till och njuta av dagen. Jag har mycket att göra, men det blir nog roligt bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela