Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag är en av hästarna MYCKET billig!

Publicerad 2013-04-02 21:55:45 i Vanlig vardag,

En annons idag på hästen skulle kunna se ut som följer
 
Mycket sött 2-årigt sto
 
Sportigt 2-årigt sto. Mycket söt och näpen. Har mycket fina och luftiga gångarter. Välstammad för både dressyr och hoppning, kan antagligen passa som fälttävlanshäst.
 
Visar talang för högre skolor redan nu vid tidig ålder. Har mycket lätt för att lätta på både fram och bakdel. Kanske något för den akademiskt intresserade? Detta verkar även passa hästen då hon självmant väljer att öva på dessa lite nu och då.
Visar även tecken på hoppkapcitet och övar även på detta själv i form av höga, fina vackra luftsprång. Kan antaligen bli en bra sporthäst då hon är mycket snabb i vändningarna, kvick, välbalanserad och energisk. Hon kan även göra detta i en egen påhittad serie som skulle kunna uppfattas som studs.
 
Har mycket åsikter. Kraftfoder SKA intas både morgon och kväll annars river hon stallet. Hon SKA stå i centrum för allas uppmärksamhet samt händelser. Hon gör som hon själv vill och ändrar endast åsikt om du lyckas lirka och övertala.
 
Mycket ambitiös när hon kommer ut på ridbanan. Dock kan det vara något svårt att få henne att vänta tills du stängt grinden då hon omgående påbörjar sitt eget arbete dvs luftsprång, samt lätta på fram och bakben.
 
Problem kan uppstå vid en eventuell inridning då jag än inte hittat någon som frivilligt anmält sig. Hjälm är att rekommendera vid hantering då hon sprätter väldigt med sina ben och de ibland är nära. Vid handhavande med grimma och grimskaft rekommenderas att vägen är isfri samt vattenpöls fri. Vattenpölar kan gå bra om det inte är lera i vattnet. En prinsessa vill inte ha leriga hovar. Hon talade om det mycket tydligt i morse när hon (i 40 min) talade om att det låg is/lervatten över hela vägen till hagen. Det slutade med att jag förlorade, tappade hästen och fick gå runt stallet där det bara var snö på vägen. =(
För att införskaffa denna häst bör du ha bra tålamod, ha fast handlag samt även ha valium på recept att införskaffa till dig själv på apoteket. Det händer även att hon vänder rumpan till i stallet om det inte passar damen.
OBS! Det är med fara för sitt eget liv man försöker undersöka ev sår.
 
Jag har själv haft med mamman att göra och psyket är lika hårt som diamant. Går icke att knäcka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela