Real Time Analytics

Livet På En Kant

Slumpens faktor i rymden

Publicerad 2012-03-04 13:55:24 i Vanlig vardag,

Tro det eller ej, men denna A dök upp idag. Fascinerande när jag skrev igår om att jag gärna ville träffa honom. Det måste vara slumpens faktor i rymden. Nu är det ju fortfarande så att jag är rädd för personen, eller rädd är väl kanske fel ord. Jag är mest bara osäker för jag har absolut ingen aning om vad jag ska säga och eftersom jag är norrlänning säger man inget då. Jag har flera saker som jag vet att jag inte bör säga däremot. Jag skulle kunna nämna dem och ni skulle garanterat skratta, men i det här inlägget blir det inte så.

Nu hann ju den här personen åka utan att vi pratade och i min värld blir ju det att den inte vill prata med mig. Jag utgår liksom ifrån det och antar att han vill bli lämnad i fred och då ska ju inte jag störa. Det är ju bäst så. Jag tycker inte om att vara i vägen för andra som inte vill träffa mig.

Det mest fascinerand är väl att i samma stund som jag sitter och skriver det här ger jag lite goda råd till en man i en kvinnofråga. Jag kanske skulle börja ge lite råd till mig själv också. Här är två råd från en kvinna till en man. Det är alltså jag som ger råd till en man.

"Ja, men du måste bjuda ut dig lite då. Öppna för att ni kan träffas."
"Vi vill ha bekräftelse på att ni vill ha oss annars känner vi oss efterhängsna."

Nu hoppas jag iaf att han kommer fram och pratar med mig nästa gång för jag lär inte våga starta någon konversation. Det enda jag kände för att göra nu var ju att springa så fort jag bara kunde åt andra hållet. Fast det inte var det jag egentligen ville göra. Helst skulle jag vilja ha en liten trevlig chitchat och sitta och prata lite tror jag. Jo, det skulle jag nog vilja. En soft liten stund. Ni vet, en sådan där bra stund.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2012-03-04 14:34:16

Jag har läst om dina problem med honom ett tag. Det är väl inte så märkligt att han dök upp när du skrivit att du vill träffa honom? De här råden du gav är tillämpliga även på andra hållet.

Vi flyttar berg för er skull bara vi får en liiiiten hint att det är oss ni vill ha.

Jag är gräsligt förtjust i en tjej men vågar inte riktigt visa det. Jag vill bara träffas, umgås och prata, men eftersom hon vet att jag tycker om henne så vet jag ju inte vad hon tror att jag vill, om jag tror att det är en dejt bara för att vi träffas och fikar eller om jag vill sätta på henne. Hon är iofs den sista jag vill sätta på. Det gör för ont att gå från hennes säng utan att veta var jag har henne.

Fan att det ska vara så omständigt när det handlar om någon man verkligen vill ha.

Postat av: Jenny

Publicerad 2012-03-04 15:24:19

Jo, det blir så när det är någon man verkligen vill ha. Tänk om man kunde vara sådan att man typ bara sprang efter bilen och stannade människan när han åkte. Jag vet inte ens om man behöver säga något då. Man kanske bara kunde hångla upp den. Nu får man inte göra sådana saker för vi är ju både svenskar och människor.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela