Real Time Analytics

Livet På En Kant

Idag har vi varit byggingenjörer, jag och sopråttan.

Publicerad 2012-01-09 21:28:40 i Vanlig vardag,

Idag upptäckte jag och V att Ante hade varit på boxväggen ännu lite till. Faktiskt var det så pass att vi kände att vi var tvungen att åtgärda. Ni får ju kolla själv. Ante är en riktig marodör faktiskt. Jobbig är han att ha inne också. Idag envisades han med att stå och sparka på dörren hela tiden och det var väldigt irriterande. Om ha inte sparkade stod han och gungade mot den så den gnekade. Det var väldigt enerverande.

Så här ser väggen ut när Ante har arbetat med den en par gånger.



Det var här vi upptäckte att det blivit lite mer knas med väggen än innan. Spiken som håller gallret på plats håller på att åka ur. Imorgon blir det till att skruva i en skruv istället. Allergisk mot spikar i stall. Syns iofs lite dåligt på den här bilden, men gallret är utanför själv väggen. Det hade liksom hoppat ur led pga att väggen var så sned.


Jag och V är inte lata. Vi åtgärdade omgående med hjälp av våran slägga. Titta vad fint det blev! Ni kan själva se hur mycket vi slog tillbaka väggen på den markanta kanten i torven som syns.

Efter det här motionerade jag båda hästarna. V arbetade på annat håll. Bla mockade han hagen. Han bar ut en hel frusen hästbajshög, alltså inte bara en liten klutt. Jag såg honom äta på den och då svarade han bara att det faktiskt är hans chokladglass. Så nu vet ni det också!
Här arbetar han med sin sop medan jag sopar gången.


Jag vet att han kommer att förneka det för alltid, men här ser ni V äta sopor han precis stulit. Han är en riktig sopråtta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela