Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bilderna på dagens fynd

Publicerad 2012-01-28 15:38:07 i Hästarna,

Idag hade jag värsta fyndardagen. Jag brukar inte behöva köpa så mycket grejer till mina hästar då jag faktiskt har det mesta man kan tänka sig behöva. Nu har jag dock varit less på alla trasiga täcken och att Ante har sönder grimmor till höger och vänster.

När jag åkte iväg och handlade var inte min avsikt att "storshoppa", men Hööks hade superrea och jag behövde en klotång till hunden. Sagt och gjort blev det en tur dit.

Den här grimman, som jag inte lyckades få till någon bättre bild på än så här, hittade jag för 12:-. Det är lagom tycker jag. Jag köpte två stycken av dem.



Det här snygga blåa stalltäcket med vinröda och silvriga kantband kostade bara 100:-. Kändes också som värsta fyndet. Det satt perfekt på Ante fast det egentligen var en storlek för stort, kanske att han har växt lite?


Det fanns en till grimma som var rätt storlek i fyndhörnan och jag vet faktiskt inte vilken jag tycker är snyggast. Känns lyxigt att ha fluff på grimmorna. Den här var lite exklusivare och kostade 17:-.
 

Det jag ABOLUT INTE hade tänkt köpa, men köpte ändå var det här:




Vem kan liksom motså det här för 82:-? Var ju ascoolt med högblankt silver. Jag behöver verkligen inga fler schabrak och jag vill innerst inne inte ha något från Hööks, för jag tror inte på passformen och hållbarheten på deras, men jag bara kunde inte låta bli att köpa det här.

Klotången var på ordinarie pris och nog tycker jag väl att jag fick mycket när jag för de här grejerna och klotången då jag endast betalade 291:-.¨för allt.

När vi handlat färdigt på Hööks åkte vi vidare till hästfoderbutiken Allequi som ligger i Rotebro. De har inte haft öppet så länge. Nu hade de rea på hästfoder och jag kände naturligtvis att jag måste handla då.

Det blev de här två säckarna efter mycket om och men. 50% rabatt och fodret är ju detsamma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela