Real Time Analytics

Livet På En Kant

Äntligen är den här dagen slut

Publicerad 2012-02-28 21:17:27 i Vanlig vardag,

Sitter och äter lite bara för jag är galet hungrig nu. Internetet är segt så jag orkar inte sätta mig och ladda upp de sista bilderna. Det blev direkt åtgärder i stallet. Inga osäkra galler. De måste åtgärdas på något sätt. Jag skulle sätta upp skiva mellan Ante och Norton och skulle få hjälp med att skära till dem. Vid den avtalade tiden öppnade människan varken dörren eller svarade i telefonen. Då löste jag det på eget sätt. Hästarna är supernöjda med den nya lösningen.

*Ante tyckte det var suveränt med lite större box, för det får man om man kan hänga med hela halsen inne hos Norton hela tiden.

*Norton tycker det är jättepraktiskt med två vattenkoppar. Dessutom smakar Antes vatten mycket bättre. Bra lösning. Då behöver man inte gå så långt bara för att dricka heller.

*Ante tycker att det var jättebra med fler ätställen. Innan har trä bara kunnat intas vid dörren. Nu finns det en helt ny sida med trä. Ruttet trä smakar bättre än vanligt. Godast är naturligtvis färskt.

Som ni förstår tog vi bort gallren. Hästarna tyckte som sagt att det var väldigt roligt att ha lite ny yta. Norton deltog bla i mockningen av Antes box.
Det blev en hel del extrajobb iom det här. Jag fick flytta vattenkoppen i Antes box och det var lättare sagt än gjort när slangen skruvade på sig så vattenkoppen gick igång var jag än satt den på den nya väggen. Det krävdes lite klurighet för att lösa det problemet. Sedan blev det även möjigt för Ante att plocka ur plankor i mellanväggen. Även det lyckades jag med lite klurighet lösa.

Jag kommer snart att kunna skriva in måååånga saker i mitt CV. Inte konstigt att jag kan kalla mig för allsmäktig. Jag är ju faktiskt det.

Imorgon blir det till att kliva upp lite tidigare för Antes ben kommer nog att behöva kylas igen så det blir sängen omg. Jag är trött nu. Det här blev en jobbig dag och inte har jag hunnit rida heller. Ni får naturligtvis ny update imorgon. Om inte annat kanske bara en bild på hur benet ser ut då och hur halt han är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela