Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mycket att hinna med idag

Publicerad 2011-09-09 09:31:47 i Vanlig vardag,

Idag är det mycket på schemat. Mycket idag då betyder att jag även har tvättstuga och det är drygt. Det som är bra med tvättstuga är att man har mycket rena kläder på kort tid. I det här området är det så långt att gå till tvättstugan bara. Det är jobbigt. Sist var jag dessutom lite korkad och tänkte att jag inte skulle orka gå ner en sista gång så jag envisades med att bära upp blöta, astunga kläder. Det räckte med en gång för att jag skulle lära mig min läxa. Det är betydligt lättare att torka kläderna och bära uem sen.

Efter det blir det stallet och ikväll har jag kvällsfodring. Jag passar nog på att fixa med lite annat också. Uppe på loftet har jag spritt ut mig väl och har saker över halva golvet där just nu känns det som. Jag funderar också på om jag ska ta och motioner humle. Dumle har fortfarande tappat en sko så han får väl vila idag också. Skulle ha varit bra om hovslagaren hade hört av sig och kunnat slå på skon igen.

Igår var jag och tittade på hoppträning och blev faktiskt lite inspirerad till att rida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela