Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag hade ju ingen lust. Varför ska jag då svara?

Publicerad 2011-09-02 20:07:38 i Vanlig vardag,

Det är nog så att jag är en av de bästa personerna på att skifta färg. Röd är jag naturligtvis när jag är arg, eller det kanske är svart jag blir då. Äh, skit i färgerna. Jag gör häftiga skiftningar åt både höger och vänster. Det fick jag talat om för mig idag också. Det ar en som skrattade åt att jag vänt om helt om en sak på bara några dagar och tyckte jag var så rolig. Jag är nog så också.

Idag fick jag ett telefonsamtal som jag inte svarade på. Jag hade ju ingen lust. Varför ska jag då svara? Nej, precis, jag struntade i det. Jag kan tala om varför. Personen i andra änden av luren beter sig som en jävla kärring. Sur för fan ingenting. Precis som en kärring, eller så som män beskriver kvinnor när de är arga för något de inte alls förstår. Skillnaden i just det här fallet är väl att jag är kvinna och förstår varför den andra blev arg. Det var för att den inte fick träffa mig personligen. Men hallå, jag har ingen lust, eller kan inte. Det funkar inte smartass.

Sedan fick jag ett sms som jag inte visste om jag hade lust att svara på. Nu gjorde jag det ändå, men det kändes inte så viktigt. Jag orkar liksom inte hålla på. Någonstans har jag tappat lusten på vägen. Den här personen verkar tro att jag ska finnas tillgänglig när den har lust. Men hallå? Världen fungerar inte så, varken om man är man eller kvinna. Någonstans måste man ta och ge ungefär lika. Nu har den här personen som passerat gränsen för vad jag tycker är roligt. Ok, ja, jag svarade, men jag bryr mig inte längre. Får jag inget svar tillbaka gör det mig sak samma. Don´t give a shit about it. Jag började faktiskt den här sms-konversationen, men det var enbart för att jag ville be om ursäkt för att jag betett mig lite illa. Jag hade inte för avsikt att fortsätta. Det var med Mr X, så då kanske ni förstår varför jag inte orkar hålla på.

Däremot har jag hittat något annat som jag tycker är intressant. Väntar lite på det nu, men då krävs det att internet gör en uppryckning och inte dampar som det gjort nu hela kvällen. Funderade lite på att åka iväg en sväng, men jag börjar bli galet trött och väntar dessutom på ett telefonsamtal snart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela