Real Time Analytics

Livet På En Kant

Hej! Jag har 35 cm och jag skulle behöva SpermBooster.

Publicerad 2011-10-26 21:54:27 i Vanlig vardag,

Nu kanske ni tycker 35 cm verkar stort, men det är det inte. Nu kanske ni också tror att det är J som skriver här, men det är det inte. Nu kanske ni undrar vem det är, och det får ni veta snart.

Jag är ganska råttfärgad, har ett stort ego och tycker om att äta, allt möjligt faktiskt. Jag tycker om det mesta i livet. Inte pisk och smisk dock. Jag är inte lagd åt det håller. Min bästa kompis är också bög och det är inte jag. Tack och lov har han aldrig försökt sätta på mig för han har typ lika stor som mig och den vill inte jag ha i mitt rövhål faktiskt.

Idag såg jag en snygg dam. Jag blev grymt kåt kan jag säga. Hon är svart med långt svart svallande hår. Sedan är hon väldigt fyllig och vältränad. En dam i min smak, men jag tänder på hennes kompis också. Det skulle kunna bli ett problem faktiskt.

Nu till mitt problem då. Jag är man och jag är kåt och någon har stulit mina kulor. Sedan har jag inget körkort för farbror blå sa att man inte kan styra bilen med hovar. Jag fattade ingenting. Det är här mitt problem dyker upp. Jag är stor kåt och villig, men han inga kulor. Nu har jag sett att man kan köpa SpermBooster och det vill jag ha. Skulle du kunna köpa ut åt mig?

Nu kanske ni vet vem jag är?

http://cavalor.se/thumb.php?image=/library/products/37/images/packshot.png&size

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela