Real Time Analytics

Livet På En Kant

Fullspäckat schema idag också eller?

Publicerad 2011-10-02 08:16:09 i Vanlig vardag,

Jag vaknade naturligtvis tidigt idag, eller tidigt och tidigt. Jag kan rätta mig och skriva tidigare än jag behövde. Jaja, det verkar bli så när man är van att kliva upp tidigt. Schemat idag verkar vara lika späckat som vanligt. Jag vet inte hur ni ser på saken, men för mig känns det som att jag ALDRIG gör någonting. Det känns som att allt jag gör är att skriva på den här bloggen om saker jag  gör, ehh, någonting i den stilen iaf.

Om en halvtimme blir jag hämtad och då ska vi åka till stallet och jag ska hjälpa till med Joy innan tävling. Sedan åker jag med och hoppar av i Väsby centrum och köper ett telenorkontantkort så att jag kan använda min nya mobil med superkamera och video med HD-kvalité. Så jävla grymt! Nu ska ni få både bilder och videosar på mig och tottolotto, vovven och andra roliga saker.

När jag köpt det åker jag tillbaka och hjälper till att lasta Joy, sedan åker jag med till tävlingen och fotar och filmar. Jag gissar att jag sedan åker tillbaka till stallet och fixar det sista med mina hästar och avslutar dagen med en traditionell söndagsmiddag på Drop-In.

Om jag ska beskriva dagen med mina egna ord så var jag BARA i stallet, åkte med på tävlingen en stund och åt middag så jag har inte gjort så mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela