Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ante - my love!

Publicerad 2011-10-28 21:03:53 i Ante,

Ante är den underbaraste av hästar. Fan vad jag älskar honom. Idag när jag red var han lite stökig först. Han slängde med huvudet och hade lite damp. Jag tog det bara lugnt och ställde samma krav konstant. På slutet var han eftergiven och lösgjord och när han kommit till det läget är han som en häst som är åtta att rida. Det spelar ingen roll om han någonsin hoppar högre än 1.20 eller tävlar högre än LA dressyr. Det är så roligt att rida den här hästen att jag inte skulle byta honom mot något annat i världen.

Jag rider hellre honom på våran skruttiga bana än att jag rider den finaste av finaste hästar. Han är värd allt för mig. Alla de timmar jag slitit, svettats och gråtit på hästar, är han värd det.

Jag har tänkt vara med på programridning. Dessutom har jag fått låna en dressyrsadel och inte vilken som helst. Dressyrsadeln kräver ett eget blogginlägg. Jag är fuckin´ happy idag alltså. Ante - my love!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela