Real Time Analytics

Livet På En Kant

Flytt i veckan och stallplats att hyra ut

Publicerad 2011-11-28 22:40:27 i Vanlig vardag,

I veckan får jag tillgång till nya lägenheten och det ska bli nice. Har inte riktigt kommit på hur jag ska få ihop det med flytt och jobb, men det löser sig väl. Har packat en del och lite av det har jag lämpat av i stallet så länge.

Igår satt jag och kollade lite på hur jag ska hyra ut stallplatsen och jag har faktiskt ingen riktig aning. Jag satte ett pris, men jag är lite osäker på det ändå. Måste ta mig ännu en funderare på det hela. Tänka igenom ordentligt. Det är några frågetecken jag har och jag måste ha en reservplan, eller rättare sagt en plan från ca mars. Jag vill verkligen ligga steget före för jag har legat ett steg bakom och varit exakt och det är faktiskt skitjobbigt. Nej, stenkoll, ordning och struktur vill jag ha och tappar man steget före är det lätt att hamna i det andra.

Lite mer tänkande och långsiktighet är det jag vill ha innan jag bestämmer mig och lägger ut en annons.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela