Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tråkig uppdatering om fölisen

Publicerad 2011-05-15 21:34:47 i Pandoras Hope,

Jag glömde skriva att igår när jag kollade min mail hade jag fått ett mail på fredagen. De hade gjort ett antikroppsprov på henne och hon hade ganska dåliga värden och fick blodplasma. De skulle ta ett nytt prov igår och jag antar att det gått bra eftersom jag fick bilden på mms igår och inte har fått något nytt efter det annat än att de båda mådde bra.

Jag är verkligen tacksam att jag valde att lämna bort alltihop även om det kostar en del känns det tryggt att det är några som vet vad de håller på med och är petimeternoga och kunniga. Hade hästarna varit hos mig hade det nog inte gått så bra nu. Ante blev ju väldigt sjuk som föl och hade han varit hemma hos mig då hade vi inte haft någon Anthrax idag. Jag tror inte att man ska hålla på med sådant man inte kan något om. För mig är det betydligt bättre att lägga tid och energi på att jobba och betala till dem som kan än att hålla på med något man inte kan något om.

Bristen på antikroppar berodde på att mamman läckt råmjölk i flera veckor. De hade extra i frysen och hon fick det, men det räckte tydligen inte. Antagligen var det samma som hände Ante när han var liten och nu kanske vi slipper en sjuk häst istället.

Jag uppdaterar mer så fort jag vet något. Nu ska jag snart lägga mig för imorgon är det jobbet som gäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela