Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ny lapp-update!!

Publicerad 2011-05-12 21:23:16 i Vanlig vardag,

Det verkar tydligen som att han läst lappen nu. Jag fixade lite "spionhjälp" som också lyckades se till att han verkligen fick reda på mitt namn så att han till 100% vet vad jag heter. Alldeles nyss fick jag telefonsamtal från spionhjälpen att det var check på den. Bra med hjälp som kan hjälpa till med sådant. Nu är det bara att vänta och se vad som händer då. Det här är ju riktigt spännande. Det händer något i mitt liv liksom.

Imorgon är det ju fredag och jag vågar inte skriva vad jag skrev på lappen här eftersom det finns något som heter Google, men tydligt och konkret mansspråk var det. Det kan jag intyga. En mening, tyvärr innehållande en bisats. Jag vet att det är svårt för män att förstå sådana saker, men jag var så illa tvungen. Lappen innehöll alltså: Hälsningsfras, mening, underskrift med mitt namn, mitt mobilnummer och sedan ett litet ps om vilken dag som var bättre än den andra. Hehe! Ni fattar att han bara måste fatta. Roligt, roligt!

Nu ska jag sova gott och hoppas på en fantastisk fredag innhållande förhoppningsvis ett stycke djävulsföl som har sett dagens ljus, ett stycke sms från honom samt en biltur i bilen. Hoppas, hoppas!!! Om allt det skulle inträffa skulle det bli en sjukt bra dag. Fatta alltså!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela