Real Time Analytics

Livet På En Kant

Nattanaden

Publicerad 2011-05-07 22:07:11 i Vovven,

Jag och hunden var ute på våran vanliga nattanad nu på kvällen och då träffade vi hans nya kompisar Ellen och Oskar. Jag tror att de kompenserade att han varit ute mindre under dagen idag. Han har ju väldigt svårt för soliga dagar om ni inte visste det och vill inte vara ute då. Det är inte det att han inte kan vara ute utan det är det att han ibland är rädd för solen, molnen och eventuella streck efter flygplanen. Ingen vet varför, han bara är sådan.

Nu träffade vi Ellen och Oskar nere på hans kolonilott, för i hans värld är det ju hans egna. Han lekte med dem väldigt länge och hade väldigt roligt. Innan vi skulle gå träffade vi även deras mamma Jenny. Ellen och Oskar är två barn alltså.

Nu ska vi lägga oss för imorgon är det tidigt som gäller igen och om jag ska orka med sex dagars arbete till i sträck. I natt hoppas vi också på att Mademoiselle klämmer ut en fölunge, men tyvärr verkar hon vara duktig på att knipa just nu. Jag har precis gjort sista checken på hemsidan och inget nytt har hänt. Jag hoppas ju att de ringer till mig och säger att hon fått ett föl, men man vet ju aldrig. De gör ett jättebra jobb där och har jättebra rykte och att hästen blir väl omhändertagen är viktigast för mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela