Real Time Analytics

Livet På En Kant

Släkten är bäst/släkten är värst

Publicerad 2011-03-19 21:01:16 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu är en kväll med släkten avhandlad. Jag kan lugnt påstå att det var extremt roligt! Vi har avhandlat en mängd ämnen med högst blandad kompott och väldigt god mat. Desserten blev också en höjdpunkt, faktist som om jag skulle ha gjort den själv. Om ni någon gång skulle få för er att vara med på en sådan tillställning måste ni kanske förbereda er mentalt. Ämnen vi avhandlade var bla högljudd prutt på tunnelbanevagn som precis lämnat Hötorget mot Centralen, vill tillägga att det inte var jag som var skyldig. Om ni någonsin åkt där i rusningstrafik vet ni att det är fullsatta tåg som gäller. Jag skrattade så jag grät. Nästa ämne var Hej! Jag heter XX och är psykiskt sjuk, den närmast boende grannen var det. Vi har även avhandlat fulla släktingar som ropar Tjingeling! intassandes kalasfull mitt i julenatten och diverse liknande saker. Det var väldigt roligt hursom.

Idag har jag tidigare avhandlat stallet och det var trevligt. Jag tycker verkligen om det "nya" stallgänget. Det har blivit en bra sammansättning av folk där just nu. Sedan har jag även hunnit med en ångestattack, men den har gått över.

Jag måste bli lite bättre på att lita på min känsla. Jag vet ju hur det förhåller sig, eller jag ska rätta mig. Jag har ju känslan för hur det förhåller sig och jag borde inte få ångest, men det får jag ändå. Nåväl, imorgon är en ny dag och den ska också bli bra.

Ni ska få ett vintips på ett vin som jag är lite ambivalent till imorgon. Just nu orkar jag inte fixa med bild och så, utan det blir imorgon jag fixar det.

Nu ska jag fundera över supermånen och vad jag ska önska mig, för det är tydligen det man ska göra. Egentligen vet jag redan så det är väl bara att önska på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela