Real Time Analytics

Livet På En Kant

Klirr i kassan och en onödig grej

Publicerad 2011-03-09 20:20:57 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag valde ändå att vara stall-ledig idag och det har varit ganska avkopplande. Idag var en bra dag eftersom jag fick mitt lönebesked och såg att jag kommer att få lite mer pengar än jag trodde. Det är alltid nice! Dessutom vet jag att jag kommer att få lön från ett annat ställe lite senare den här månaden och det är också plus i kassan.

Jag trodde att jag skulle få väldigt mycket mindre pengar varje månad nu efter att jag sa upp min heltidsanställning, men så har det inte blivit den första månaden utan väldigt mycket tvärtom. Idag blev jag också uppbokad på jobb på lördag och det är bra. Just nu känner jag att jag har lust och ork att jobba och då är det bara att passa på. Nu är det ju så att även om lusten börjar tryta, vilket den ju gör ibland, måste man ju ändå arbeta för att få in pengar att betala sina räkningar med.

Jag tycker inte om räkningar och har därför börjat köra pre-paid på allt som går. Autogiro är en suverän uppfinning också. Räkningar är bara ett ont måste och jag är gärna utan dem i den utsträckning det går. Räkningar är bara ångestframkallande och inte bra för må-bra-livet. Mitt mål är att leva ett räkningsfritt liv och jag är nästan där. Just nu sitter jag och funderar på hur jag ska vidareutveckla det hela.

Idag fick jag värsta migränen och det är inte kul. Det var länge sedan jag kände mig så risig som jag gjorde idag. Jag var tom tvungen att sätta mig ner två gånger. Det är så onödigt eftersom jag har ett recept att hämta ut på apoteket, men imorgon måste jag nästan göra det. Nu blev jag ju så dålig att jag nästan tänkte gå hem. Det håller inte. Nu har jag slutat ha med mig migräntabletter eftersom det var flera år sedan jag hade någon form av migrän, eller ja, jag har haft lite grann till och från, men de har alltid försvunnit så fort jag kommit ut och delat. Nu fick jag migränen ute och jag kör ju liksom bara på. Jag känner aldrig efter. Imorgon ska jag iaf åka och ta ut mitt recept. Då är det ju bara att ta en tablett och sedan inte fundera mer på det.

Jag förstår inte riktigt varför migränanfallen kommer nu. Jag mår bra och trivs med mitt liv. Jag känner ingen större stress över något. Jag äter inte lunch sent så att jag hinner bli dålig innan, vilket brukar vara den vanligaste orsaken. Det återstår väl att se. Jag kanske hade det innan också, men bara det att det var så mycket annan skit att jag aldrig kände någon skillnad. Jaja, ingen idé att grubbla mer över det. Nu är jag bra igen och det är väl ändå huvudsaken.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela