Real Time Analytics

Livet På En Kant

Färdig för kvällen

Publicerad 2011-06-28 21:52:15 i Vanlig vardag,

Ikväll var det ju stallmöte och det gick bra. Jag berättade tidigare att det är en ny som tar över från 1 juli och vi diskuterade hur det kommer att vara from då. Det mesta hade jag redan förstått upplägget på.

Annars har det väl inte hänt så mycket förutom att det blev lite mycket för mig nu torsdag och sedan fredag. Imorgon blir stallet på fm, men det kanske inte ni är så intresserade av. Torsdsag har jag läkartid bokad igen och det lär ju vara som när jag lämnade sjukhuset. Fredag har jag lite annat inbokat som jag ska göra.

Nu blir det snart sängen och jag hoppas kunna sova bra i natt. Det har varit lite problem sedan jag kom hem. Att inte kunna göra mycket på dagen gör att det blir jobbigare att sova hela natten. Jag har svårt att somna och sedan vaknar jag på natten och vaknar tidigt på morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela