Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mina projekt och andras bloggar

Publicerad 2011-07-30 14:13:03 i Vanlig vardag,

Idag tänkte jag ta och kolla upp statusen på mina projekt. Jag behöver göra det för att kunna gå vidare med nästa steg.

Igår kväll var jag hos en god vän till mig och det var trevligt. Det behöver inte alltid bli så krångligt allting. Igår var det enkelt och jag tycker om när saker är enkla.

Jag har börjat läsa en annan blogg. Vet inte hur länge jag kommer att läsa den. Den heter iaf http://dirtyhome.blogg.se . Den var rätt underhållande. Tycker om de två inredningsinläggen han har hunnit skriva.

Sedan läser jag också http://lovisars.blogg.se . Den är rolig att läsa och hon rider väldigt bra.

Sedan läser jag såklart Fannys blogg. http://fnozie.blogg.se

Ibland kollar jag också in på Anders blogg http://ericslund.blogg.se . Han tar grymma bilder. Han uppdaterar kanske inte varje dag, men bilderna är riktigt bra som han tar.

Mest läser jag ändå Lovisa och Fannys bloggar. I övrigt är jag ingen bloggläsare då jag inte tycker att det är så mycket underhållande som skrivs. Det finns andra bloggar jag kollar in på ibland, men det är mest för att kolla om det hänt något roligt och kika på lite bilder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela