Real Time Analytics

Livet På En Kant

Banar min väg mot omöjligheten

Publicerad 2011-07-25 20:22:54 i Vanlig vardag,

Semestertider är inte bra. Idag skulle jag kolla upp kursstart för kurserna jag ska söka till, men skolorna var ju stängda. Jag borde ha kunnat räkna ut det. Tänkte väl någonstans att 2011 borde väl till och med skolor vara öppna under juli. Icke sa nicke!

Till slut lyckades jag dock luska ut att skolans distanskurser, alltså det jag ska söka, har kursstart varje måndag. Det är perfekt. Det här innebär att jag kan starta omgående i princip. Som jag skrev i tidigare inlägg har jag lite bråttom med det här nu. Utbildningen jag ska söka är sista omgången och vad jag har kunnat komma fram till leder den i princip direkt till jobb. Jag vill ju ha min lön på 90´+.

Jag tänker inte ge upp innan som jag gissar att många gör då det är 12 platser och nästan 500 sökande. Om jag inte en ens provar har jag ju inte tagit chansen att få ett ja. Då har jag inte ens tagit de 2,4% att komma in. Svårt? Ja. Omöjligt? Nej, andra har ju kommit in.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela