Real Time Analytics

Livet På En Kant

Packa ihop hästsaker

Publicerad 2011-08-27 15:57:00 i Vanlig vardag,

Nu är jag i stallet och det ska bli otroligt skönt att vara här själv och poa på. Idag måste jag packa ihop lite saker på loftet typ vintertäcken och sånt. Sedan ska borsta lite på hästarna och fixa lite med dem.

Norton måste jag ta en funderare på vad jag ska hitta på med. Jag har ju försökt ta ut skilsmässa hur länge som helst nu, men han stenvägrar. Det är skitjobbigt faktiskt. Ibland känner jag bara att jag skjuter hästjäveln, men det känns ju fel det också. En fullt frisk häst som kan ALLT du kan tänka dig att en häst ska kunna. Byten i varje, piaff, passage whatever you want liksom. Nu är ju jag hoppryttare och har inte direkt tränat på de här sakerna, men med lite dressyrande sitter det på nolltid igen. Någon vettig människa borde ju vilja ha hästen.

Jaja, inte idag ska jag fundera över det. På onsdag är det den sista och jag måste ha hunnit packa innan dess så det är väl bara att sätta fart. Mycket grejer blir det om man har många hästar. Jag ska ta in en låda som jag har som vattenbalja också för det finns lock till den och den är bra att ha täcken i.

Nu ska jag sätta fart och vi hörs senare. Dagens middag lär bestå av kakor. Det ingår i min diet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela