Real Time Analytics

Livet På En Kant

Mitt hjärta är trasigt

Publicerad 2011-08-13 15:34:21 i Vanlig vardag,

Skickade precis ett meddelande till en av mina bästa vänner. Jag saknar honom så innerligt. En av de få vänner som jag tycker så sjukt mycket om. Jag skulle ha hört av mig för länge sedan, men jag kom av mig lite när jag blev dålig i juni.

Det är så konstigt också att man kan tycka så sjukt mycket om en annan människa utan att ha minsta kärlekskänslor för den. Fast när jag tänker efter har jag nog fler riktiga vänner som är män än som är kvinnor. Just i det här fallet känner jag mig helt heartbreaked utan honom. Nu tog jag iaf första steget och hörde av mig. Jag bara måste träffa honom.

Om jag inte kommer in på min utbildning, vilket känns sjukt långt bort just nu eftersom allting jävlas med mina kurser så tror jag seriöst att jag invaderar hos honom och flyttar dit. Jag vet inte om jag orkar kämpa igen allt som jag kommer att behöva göra här. Det kanske är enklare att bara fly. Det blir ju inte riktigt som att fly heller, utan bara skapa en framtid mer. Bara ett tag. Typ tre-fyra år har jag räknat ut räcker. Det är ungefär vad jag har spenderat nu på precis ingenting.

Men såklart....först ska jag försöka komma in på utbildningen. Det sista jag insåg var att det lättaste för mig är att bara skriva prövning på de där tre kurserna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela