Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lägga ner bloggen?

Publicerad 2011-08-09 20:55:40 i Vanlig vardag,

Jag har funderat lite på om jag inte ska ta och lägga ner den här bloggen. Visserligen vet jag att det är flera som kommer att tycka att det inte är någon bra idé. Samtidigt känner jag mig stalkad och jag kan inte skriva exakt det jag vill.

Nu har ju jag, som några av er vet, en annan blogg(eller två egentligen). Grejen är att på en av dem kan jag skriva texter som jag vill skriva texter. Det språk och den sarkasm jag vill använda. Nu vet jag att det inte är ok att skriva sådana saker på en vanlig blogg, eller så börjar jag skriva som jag vill skriva.

På den andra bloggen kan jag skriva om ett ämne jag är intresserad av och har haft ett besökarantal som är betydligt mycket högre än den här lilla privata bloggen.

Ja, jag vet inte. Jag kanske behöver lite tips på det här. Lite feedback.

Ska jag skriva texter som jag vill skriva dem på den här bloggen? På mitt sätt. Det kan blir känsligt för vissa läsare. Dessutom definitivt inte rumsrent för fem öre. Tanken med den här bloggen var att jag skulle kunna känna mig mindre missförstådd. Blir jag det om jag skriver sådana inlägg? Sådant som jag nästan inte kan stå för.

Fast jag skulle ju uppenbarligen fortfarande bli stalkad om jag fortsatte blogga på den här adressen och det känns lite obehagligt att bli stalkad. Kanske ska jag skriva ut ip-numret och be denna person sluta stalka alternativt tillkännage sig och varför den är så besatt. Det skulle ju lösa problemen. Men lägger man ut andras ip-nummer så? Jag skulle inte klaga om det inte vore så att det är en av mina överlägset mest frekventa läsare, om den bara var inne ibland.

Please. Help me!!!

Kommentarer

Postat av: Akinorev

Publicerad 2011-08-10 20:23:25

Det går att "banna" det ip.nret om vissa inte får läsa.

Postat av: Jenny

Publicerad 2011-08-10 20:29:52

Njae, inte på blogg.se. För att kunna göra det måste man äga domänen.

Så här står det om att blockera användare:



"För att blockera en ip-adress från att kommentera på din blogg går du till Inställningar Moderering.

Skriv därefter in de ip-adresser som du vill blockera i det översta textfältet. Notera dock att kommentarerna fortfarande kommer fram till dig, men de publiceras inte på bloggen.



Om du inte vill att en person ska kunna besöka din blogg så måste du lösenordsskydda hela bloggen."

Postat av: Akinorev

Publicerad 2011-08-10 21:35:42

Fifasen, stå ut eller säg NEI då =)

Postat av: Skipper

Publicerad 2011-08-10 22:13:54

En människa som stalkar är antingen besatt av personen, eller ser den som ett hot tror jag... Kanske vill luska i ditt liv. Kanske någon som är svartsjuk? Misstänksam? Osäker på sig själv? Nej jag vet inte!?

Postat av: Anonym

Publicerad 2011-08-10 22:17:16

Du skulle ju kunna ge personen en chans, i ett separat inlägg, att tillkänna ge sig så till vida att den säger vem den är (och kanske varför den gör det) och sedan skriva att annars gör du det? För du ser ju vem det är. Lite jobbigt....för den alltså!

Postat av: Jempa

Publicerad 2011-08-10 22:40:53

Nej, jag skriver mest sådana här inlägg för att jag tycker att det är roligt. Om folk vill gå in och läsa om mitt högst ointressanta liv, ni kan ju på fullaste allvar inte mena att det är intressant, då känner jag mig ändå hedrad.

Det är bara att läsa på egentligen bryr jag mig inte. Jag börjar ju ändå vara less på den här bloggen. Min andra är så mycket roligare att skriva i, men tyvärr är den bara för klubben för inbördes beundran, för det som skrivs där är alldeles för sant för att vara offentligt. =P

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela