Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lördag

Publicerad 2011-04-16 08:39:49 i Vanlig vardag,

Nu är jag snart på väg mot dagens första grej jag ska fixa med. Det här är väl inte det roligaste, men de andra sakerna väger upp så det är bara att bita ihop.

Efter det ska jag till stallet. Jag tror att jag ska rida båda hästarna idag också. Till nästa vecka ska jag lägga upp en bättre plan. Jag har schema hela nästa vecka och jag vet vilken tid jag slutar. Dessutom jobbar jag nära stallet så jag kommer att åka direkt dit. Det gör att jag kan planera lite bättre hur jag ska lägga upp träningen med hästarna, om man nu kan kalla det träning det jag håller på med.

Norton har jag tänkt ska få gå en eller två dagar i grustaget. Ante vill jag inte rida ut med riktigt än då jag inte litar på honom. Jag tror varken att han är rädd för det ena eller det andra. Han är van vid både bussar och lastbilar och vad man nu kan tänka sig stöta på utomhus. Grejen är den att han gör vad han vill. Ibland fungerar inte högersväng och han tycker att utgången är enda hållet att gå åt.

Hunden och jag ska gå en promenad och sedan ska jag åka iväg. Ikväll blir det lite roligare iaf. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela