Real Time Analytics

Livet På En Kant

Ledigt - nu arbete hela veckan

Publicerad 2011-04-17 21:16:16 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Nu har jag precis kommit hem från dagens äventyr. Jag ska snart avsluta dagen med en liten kort tur upp till affären och sedan blir det sängen.

Idag vaknade jag ju inte hemma så det första jag gjorde var ju att åka hem, fixa lite här som jag skrev om kartongerna och så. Efter det blev det stallet. Dagens väder var nästan bättre än igår. Jag red Ante med Joy, Olke, Aramis och Molnet. Ja, de andra hästarna hade ju också ryttare såklart. Vi hade lagt ut lite bommar och tre små hinder på gräsbanan. Ante var mentalt trött redan innan vi började med övningarna för han är inte van vid så många hästar samtidigt. Dessutom tycker han tjejer är supersnygga. Olke verkar vara extraplusfavorit för honom.

Jag red med litegrann på övningarna och sedan la jag ner. Han kändes allmänt slö och slapp. Jag vet inte om det var vädret eller att han kanske behöver mer mat, men en kombination av båda kan det också vara. Nu har jag ökat maten till båda hästarna för Norton är inte direkt fet han heller.

Ante hoppade iaf super på småhindren och han tänder till lite när det står hinder framför. Han är verkligen en hoppehäst.

Imorgon blir det arbete och det är egentligen på mitt "extra helgarbete", men eftersom de var snabbast med att boka upp och jag dessutom fick jobba alla dagar blev valet inte så svårt. Jag sa till henne tidigare att det var först till kvarn som gäller och nu har jag sagt nej till henne så många gånger att jag nästan skäms, men jag kan inte göra så mycket om jag redan är uppbokad på något annat. Nu fick hon iaf mig som personal den här veckan och det blir nog bra med lite variation. Jag tycker ju om mitt andra jobb, men nu blev det så här den här veckan. Först till kvarn, jag tycker personligen att det är schysst deal. Vill man ha mig får man väl ta för sig. Så är det nog med mig och allt faktiskt.

Kvällen avslutades med en middag med Fanny, Micke och Sara. Det var himla trevligt som vanligt, men jag kände mig lite trött faktiskt en stund. Jag blev som lite däst av maten.

Jag har lite jag måste tänka igenom i mitt liv nu och jag har funderat på lite radikala omstruktureringar. Det är mest saker som bara gäller mig personligen, men jag känner det som att jag kommit fram till det stadiumet nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela