Real Time Analytics

Livet På En Kant

Borde livsmallen uppfinnas?

Publicerad 2011-03-07 17:53:18 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Om det är tur eller inte att det inte finns en mall för hur man ska leva sitt liv, det vet jag inte. Nog för att de flest vill passa in i mallen som inte existerar, men det är inte samma sak som att den finns. Just nu hade jag behövt en. Jag vet inte riktigt hur jag ska agera i en situation som för tillfället är ofta återkommande och med en mall hade det blivit betydligt enklare. Det kunde bara ha stått: Gör så här! Nu måste jag istället bara "köra på" och låta tiden utvisa.

Konstigt hur vissa saker i livet ska vara svåra gång efter gång, medans andra blir lättare och lättare med erfarenhet. Det kanske är så att det är ur personens perspektiv, alltså mitt i det här fallet, som man ser det som lätt eller svårt.  För någon annan kanske den här situationen ter sig lätt, medans andra situationer som jag anser lätta är svåra för den. Det kanske till och med är så att det är när vi hamnar i svåra tillfällen vi ska be om hjälp av någon som tycker att det är lätt. Jag vet inte.

Det är hur det än blir en bra och positiv situation. Jag är väl bara lite osäker på mig själv antar jag. Det är konstigt för i de flesta fall är jag inte det, oftast känner jag mig säker och kan stå för min åsikt och det jag tror på. Någon form av uppryckning måste jag göra nu. Det tycker jag själv iaf. Jag kan inte skriva exakt vad det handlar om, det är alldeles för många som läser här. More to come, så mycket kan jag säga. Bara att börja skriva är väl en början framåt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela