Real Time Analytics

Livet På En Kant

Djävulen har inte tagit mig ännu

Publicerad 2011-06-27 21:48:56 i Vanlig vardag,

Djävulen har inte tagit mig ännu och det kanske är så att om jag bara ser till att inte låta honom ta mig före söndag är det lugnt. Då kommer han inte mer att antasta mig utan då blir jag fri. Fri från honom alltså. Han kommer aldrig mer senare i mitt liv att göra anspråk på mitt tänkande.

Nej, så lär det inte bli. Djävulen har som etsat sig fast i mig. Jag kommer att behöva stå ut med honom resten av livet. Det är nog lika bra att jag gör mig vän med honom istället. Undrar hur jag ska göra det? Hmmm.....det tål att funderas på.

Imorgon är det stallmöte. Det är en ny som tar över stallet och mötet kommer att handla om hur framtiden kommer att se ut i stallet. Det är på kvällen någon gång. Jag vet inte riktigt än när. Det innebär att jag måste underhålla mig med annat under dagen. Jag hade en plan, men den blev orimlig så jag får tänka ut en ny. Det lär inte blir svårt. Nog för att jag är kraftigt begränsad i vad jag kan göra. Kreatvititeten har jag fortfarande kvar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela