Real Time Analytics

Livet På En Kant

Bildinlägg & en buffé av män

Publicerad 2011-06-25 20:07:58 i Vanlig vardag,

Precis som rubriken beskriver kommer det bilder idag. Fanny och jag var i stallet och fotade. Jag fotade Fanny och Olke och hon fotade mina hästar. Jag red inte, men Ante löshoppades och Norton hoppade lite och sprang sedan lös lite. Norton var inte direkt på något showhumör idag. Bilderna kommer lite senare i två andra inlägg så fort jag fått bilderna.

Igår trodde jag att jag skulle behöva sitta och ruttna här i området, men det är uppenbart att man aldrig ska tänka så. Det blev lite halvparty och sedan till min stora förvåning bjöds det på en buffé av män. Inte illa alltså. Kvällen blev betydligt mer lyckad än jag tänkt mig från början. Nog för att jag var helt slut redan halv elva och knatade hem då, men allt innan det var riktigt nice. Det trodde jag faktiskt inte innan. Helt klart ett av de bättre midsommarfirande jag haft faktiskt. Lagom och bra blev det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela