Real Time Analytics

Livet På En Kant

5 saker du inte visste om mig!

Publicerad 2012-11-16 20:49:17 i Vanlig vardag,

Idag blir det en liten lista. Jag brukar inte bjuda på sådan, men här kommer en iaf.

1. Den här vet nog några av er redan. Kaffe är viktigt för mig. Det måste smaka bra, vara av något exklusivare än medel och vara väl gjort enligt konstens alla regler.

2. Jag har en enorm fetisch för duschtvålar. Rekordet på antalet jag har haft hemma är 25 tror jag. Idag har jag bara 4 samt en blåbärsluktande handtvål som står i köket. Cocos är dock den oslagbara favoriten. Varje gång jag duschar måste jag känna in dagens mood, öppna alla duschtvålar och känna vad som passar för dagen.

3. Körsbär. Allt ätbart som innehåller körsbär MÅSTE jag bara prova. Bärry-yoghurt med körsbärssmak är bara. <3 <3 <3 Bästa körsbärsyoghurten jag någonsin ätit var dock i Tyskland och innehöll spannmålsbitar av okänd sort. God var den iaf. Jag har provat det mesta i körsbärsväg. Ben & Jerry´s Cherry-glass var dock en STOR besvikelse. Den höll inte godkänt mått.

4. Jag verkar ha svårt för att sova kvar på min del av sängen. Vanligtvis just nu sover jag i 45 graders vinkel över sängen. Jag vaknade dock för någon vecka sedan liggandes från sida till sida. De flesta nätter som jag har sällskap i sängen stjäl jag den andres täcke, eftersom det blir för varmt med två lägger jag ner mitt eget på golvet och forsätter sova med den andres.
Jag har även vaknat, en gång(kanske flera), under madrassen. Jag minns att jag var lite halvvaken under natten och att jag noterade att jag frös. Mitt undermedvetna tänkte väl att det blir varmare med en madrass på utöver täcket.
Förut kunde jag även vakna sovandes I täcket. På något sätt har jag då lyckats vända på täcket i sömnen och krupit in i det som en sovsäck. Till detta har jag ingen rimlig förklaring.

5. Jag är en extremt rutinbunden människa. Saker måste och stå, ligga och vara på ett exakt sätt. Jag kom på mig själv en dag med att gå och hänga iordning vattenhinken i MBs box efter att min medryttare varit där. Hinken hängde nämligen inte EXAKT såsom jag hängde den varje dag. Uppskattningsvis ändrade jag så hinken hängde en halv cm snett åt det andra hållet. Hon hade två hinkar och de hängde för nära så de hängde automatiskt snett.
Detta kan även gälla exv hur kaffepaketen står i skåpet och liknande saker. Mina morgnar är extremt rutinbundna och gör jag en sak i oordning förstörs alltihop.

Så, nu har jag bjudit på 5 saker om mig själv. Det kommer fler....

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela