Real Time Analytics

Livet På En Kant

Lite tankar om mina mansproblem

Publicerad 2012-01-08 18:28:12 i Vanlig vardag,

Jag börjar bli smått deprimerad av att göra ingenting, för det är det jag gör i min värld. Ni vet när jag är ute och fixar i stallet och allt vad jag nu gjort idag. Summeringen av dagen skulle ha varit: Jag har gjort ingenting. Sant eller inte? Jag vet faktiskt inte. Kanske borde fundera över hur jag ser på mig själv istället.

Som ni kanske förstår ångrar jag ju att jag inte hörde av mig till herr Snygging som jag välde att kalla honom tidigare. Nu är han ju borta i två månader. Jag vågar liksom inte. Orkar inte med någon mer mupp. Nej, det blir till att vara själv ett tag. Jag verkar ju bara hitta idioter så då känns det som att det är lika bra att vara själv. Det blir alltid så att jag funderar över dem som jag dissar och inte vill träffa mer, eller säger att jag inte är intresserad av. Då måste jag sitta och fundera på om jag gjorde rätt, eller om jag ska höra av mig och prova igen. Ett konstaterande här kanske skulle kunna vara att inse att jag nog va intresserad av herr Snygging, men jag har inom mig räknat upp ett antal fel på honom redan. Jag är så jävla dum.

Jaja, det finns ju andra. Det lättaste skulle vara att någon bara kom och knackade på dörren faktiskt. Det skulle nog till och med jag tycka var lite underhållande. Om någon skulle komma hit och knacka på dörren en fredag eller lördagkväll och hålla i en flaska vin och något annat roligt då skulle jag lätt bjuda in den personen. Lär ju inte hända, eftersom typ ingen vet var jag bor. Hmm.....jaja, nog spekulerat.

Jag och V ska åka och göra inget i form av att besöka någon och samtidigt passa på att ta med oss skottkärran som behöver få däcket pumpat. Sagt och gjort: Nu ska vi åka och göra ingenting! Ha det gött vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela