Real Time Analytics

Livet På En Kant

Woaw!!!!!

Publicerad 2011-05-22 21:11:45 i Vanlig vardag,

Dagen har spenderats i stallet. Total ostressat. Det var väldigt skönt. Vson var med, men han var ovanligt "dålig" och ville bara sitta inne. De flesta andra dagar brukar det hjälpa att leka lite. Idag funkade inte ens hans favorit - vattenslangen. Jaja, han blev ju lite mer intresserad av att vara ute när jag satte mig längre bort och åt mat, men det var mest att han kom och ville hämta mig. Han ville att vi båda skulle vara inne i stallet och leka.

Ante longerade jag och Woaw!!! Han är sjukt fin den hästen. Hans gångarter har verkligen utvecklats. Idag körde jag på samma taktik som jag gjorde förra gången och spände in honom på yttersidan. Jag tror att om jag spänner in honom på båda sidorna kommer han att få en blackout. Han tycker att det är jobbigt att vara inspänd på bara ena sidan. Anledning till att jag spänner in honom är inte för att han ska gå fint eller i form utan helt enkelt för att jag vill att han ska kunna acceptera att bettet ligger på lite i munnen. Det blir bättre och bättre. Inspänd hade han helt sjuka gångarter. OMG Varför har jag fått den hästen? Jag är så rädd att jag ska försöra honom på något sätt eller aldrig kunna ta till vara på hans kapacitet.

Norton var en tjurpitt idag och höll på att dampa sig när jag skulle ta in honom så jag sket i att rida honom. Han blir så där ibland och det är ingen idé. Jag gjorde istället iordning så att de fick lite gräs istället.

Den traditionella söndagsmiddagen blev inställd idag så jag har suttit här hemma nu på kvällen istället. Snart ska jag gå en snabbis upp på affären för mjölken är slut och det är typ katastrof. Kaffe går nästan inte att dricka utan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela