Real Time Analytics

Livet På En Kant

Konstig dag och arbete

Publicerad 2011-05-26 21:18:19 i Vanlig vardag,

Nu är jag hemma från stallet. Helt sjukt att jag kommer hem så pass sent när jag varit ledig hela dagen. Inte orkade jag tvätta heller, men jag får väl ta det på lördag morgon. Det är inte hela världen.

Idag har varit en konstig dag. Den blev lite upp och ner för mig. Det är nog bara jag själv som har problem med mig själv för tillfället. Sedan har jag en massa som jag borde göra. Saker som håller på att förändras ganska mycket. De sakerna gör att jag blir lite rädd att jag inte ska klara av dem. Egentligen tror jag det, men jag blir ändå lite rädd. Det ställer nya krav på mig som jag måste uppfylla samtidigt som det egentligen är saker jag borde uppfylla varje dag året om oavsett. Det kanske är bra för mig i förlängningen  att ha det extra ögat på mig. Jag är en person som behöver ett sådant för att hålla vissa saker på topp.

Sedan har jag funderat lite på varför jag tycker om en viss personlighetstyp som andra har svårt för. Jag tycker om raka rör och vill veta var skåpet ska stå. Speciellt när det gäller arbete. Tidigare har jag haft en som chef som var precis sådan och det kan jag verkligen sakna. Det var toppen. Det gjorde det mycket enklare att utföra ett bra arbete när man visste exakt vad som förväntades av en. Förstår inte varför vissa ska vara sådana mesar. Dessutom när det gäller jobb behöver man verkligen inte ta saker personligt. Man får liksom betalt för att utföra x saker och det är väl bara att göra skiten eller? Det var mest igår som jag funderade över det här, men kände att jag ville skriva det här också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela