Real Time Analytics

Livet På En Kant

Förtydligande

Publicerad 2011-05-19 05:43:07 i Vanlig vardag,

Alltså jag måste göra ett förtydligande på föregående inlägg. Det handlar inte om en man eller så som någon trodde här. Det handlar om något helt annat och det var mer som ett svek från flera personer och under lång tid. Det är svårt att förklara speciellt eftersom jag trodde "de flesta visste".

Jag trodde inte heller att inlägget gick att misstolka. Jag skrev att det var fyra år sedan. Det var liksom ett år sedan det tog slut med förhållandet jag hade sedan typ den tiden och det har liksom ingenting med det här att göra. Hälften fattade tydligen vad det handlade om iaf och det får räcka.

I dagsläget har jag kommit över det mesta, men har fortfarande en del att bearbeta. Vi får väl se. Tiden läker alla sår sägs det, men det här har gjort ett stort ärr i hela mig och det är långt ifrån helt läkt ännu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela