Real Time Analytics

Livet På En Kant

Stolt över mig själv!!

Publicerad 2011-07-05 16:03:22 i Vanlig vardag,

Idag har jag gjort något som jag borde ha gjort för länge sedan, men som jag faktiskt rent mentalt inte har klarat av. Jag har varit så sjukt rädd för att jag skulle ha gjort fel och att jag själv skulle vara den som förstört alltihop. Alltihop nu betyder mitt eget liv. Nu är det inte så. Jag hämtade ett papper och där syns det svart på vitt att allt är fel.

Ni vet att jag brukar vara hemlighetsfull och det här är anledningen till varför. I samband med att allt det här skedde blev min integritet större än något annat och bokstavligen har jag varit rädd för att lära känna andra människor. Nu får det liksom vara nog. Jag orkar inte mer. Jag vill vara normal, ja, så normal som nu just jag kan bli. Dessutom vill jag ha tillbaka mitt gamla liv och jag känner att ju mer tiden går desto mer vilja får jag.

Just nu är jag så jävla fel som man kan bli om man är svensk, men jag vet att jag kan lyckas med det omöjliga och när jag lyckats med det här, då kommer jag att vara mer än lyckad. Ingenting kommer någonsin att kunna knäcka mig igen. Om någon någonsin mer lurar eller bedrar mig på något sätt kommer jag att jaga den personen tills jag dör. Den som gjorde det förra gången har redan fått sitt straff. Jag har hellre mitt liv än att jag är en sjuk människa. Jag kan ordna upp mitt. Faktum är att det inte var förrän idag som jag insåg hur illa det hela sköts av den där andra människan.

Vissa av er har en aning om vad det handlar om, vissa vet nästan hela historien och vissa vet precis ingenting och så kommer det att fortsätta vara. Jag lovar er att när jag är färdig med det här kommer jag att berätta allting, från första början till slutet. Ni kommer att inse hur förjävligt ett liv kan förstöras av en annan människa och det bara på 3-4 månader.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela