Real Time Analytics

Livet På En Kant

Jag är ju inte förvånad

Publicerad 2011-07-11 14:44:20 i Vanlig vardag,

Jag är inte förvånad. Det är snarare så att jag bara väntat på att det här skulle komma.Vi vaggas in i någon form av trygghet om att vi ska leva i säkerhet, men så är det inte. Idag var första gången jag läst om att Sveriges bostadpriser skulle vara övervärderade.

Innan så har det hela tiden hetat att: nej, men vi har koll. Ungefär på den nivån har det varit och vi korkade svenskar tänker: Ja, men då är det lugnt. Snart kommer nog tiden till oss också. Hur många gånger ska vi rädda Saab till exempel?

Man skulle kunna beskriva det som ett berg av skit som växer hela tiden. Det är lite så den globala ekonomin ser ut idag. Till slut blir vi övergödda. Det går inte att komma ifrån, så enkelt är det. En kraftig sanering skulle behövas och det så snart som möjligt. Det blir bara mer skit att rensa annars.

DN DN SVD SVD DI

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela