Real Time Analytics

Livet På En Kant

Usch vad jag är less på män!

Publicerad 2015-05-10 03:57:57 i Tvåbenade problem,

Vet ni hur ofta jag önskat att jag vore lesbisk? Det har liksom hänt ett antal gånger. Dessvärre vet jag med 100% säkerhet att jag tänder på män. Just nu är jag less på dem. Inte för att jag haft någon närmre kontakt med någon den senaste tiden. Det har liksom räckt med alla som ska glo. Seriöst, för tillfället är jag exakt NOLL intresserad av allt vad män heter och kommer så att vara några månader framåt. Jag är faktiskt bara intresserad av mig själv.  För eran egen skull kan ni stå och glo på någon kvinna. Det är antagligen större chans att ni lyckas där. Jag har liksom till och med tappat precis allt intresse jag hade för personen jag skrev att jag var intresserad av tidigare. Ja. Så är läget nu. 
Den som är intresserad får väl helt enkelt jobba på saken och var jag inte svårfångad tidigare så har det antagligen blivit tio gånger svårare nu. Nej, det har liksom inte funnits någon utlösande faktor. Det har liksom bara kommit. Jag har några jag uppskattar att prata med. Sedan skulle jag kunna få ge en smällkaramell för att få prata en gång med "han med bilen". Gamla läsare känner till honom. Bara för att få ett perspektiv på det hela. Det lär inte hända, men han brukar slå bra in i slumpen. 

Nåväl, det var typ det. Läget just nu liksom 03.57 en lördagsnatt, fast jag är nykter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela