Real Time Analytics

Livet På En Kant

Heldag i stallet

Publicerad 2015-05-23 22:41:29 i Vanlig vardag,

Idag blev det en heldag i stallet. Min plan från början var nog att vara färdig med det mesta innan hovslagaren kom vid lunch, men allt jag hade lyckats göra vid lunch var att ta in Ante, dricka kaffe och äta lunch själv. Haha! Jag är sämst när det gäller att stressa lediga dagar i stallet. Hovslagaren tog lite tid för vi pratar så mycket. Det tar tydligen längst tid på alla ställen och sko hos mig. Simon är barfotahäst numer då varken jag eller hovslagaren orkar med hans tappskor. En förra skoperioden och en tre den här. Dessutom har han haft sönder den ena framhoven så pass att det är bättre att den får växa till sig lite utan skor.  Hugo betedde sig som ett arsel fram och det blev brems på. Sedan var han from. Ante var bara populär och överdrivet snäll.
 
Efter det hann jag faktiskt med att rida Ante. Det gick bra, men jag fick hela tiden tänka mig tillbaka till ridhuset och träningen senast. Hur det kändes där, vad jag gjorde när osv. Upp och fram med handen, slappna av i armarna släppa på innertygeln, på med innerskänkel. Ett tag blev jag irriterad på att han började slå med huvudet sedan tänkte jag till lite och insåg att han nästan slutat med det helt på bara två veckor. Jag hade kunnat vara mer nöjd, men när hästen började frusta i galoppen i vänster varv tänkte jag att det var ett bra mål för dagen och tog in honom i stallet.
 
Imorgon ska jag nog hinna med mer i stallet. Nu blir det snart sova. Kvällen har ägnats åt att göra iordning för beställning av träns.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela