Real Time Analytics

Livet På En Kant

Den senaste tiden

Publicerad 2015-05-30 22:31:53 i Vanlig vardag,

Den senaste tiden. 
Den senaste tiden har jag tänkt mycket på två personer. Det är två personer som på ett eller annat sätt kommit tillbaka i mitt liv. Indirekt så har det varit självvalt av olika anledningar. Den ena vill jag verkligen träffa. Fråga mig inte varför. Jag tror att jag behöver någon form av bekräftelse. Eller, ja inte riktigt bekräftelse, men någon form av gensvar, eller svar skulle jag behöva. Hursomhelst kommer det nog inte att ske inom den närmsta framtiden. 
Personen brukar alltid leta upp mig. På ett eller annat sätt. Slumpen spelar alltid in när det kommer till honom. Jag känner att det börjar vara dags igen. 

Nej, nu låter jag såhär lördagsfull igen. Jag kan faktiskt erkänna att senaste gången jag drack var i mars. 3 extremt svaga drinkar blev det. Det är så jag dricker, med minsta möjliga alkoholhalt. 
Nykter är jag iaf ikväll om inte glass, jordgubbar och ingefärste har börjat ge alkoholutslag. 

Nu blir det kväll. Jag fick hjälp med medicinering i morse, men till kvällen var jag ut och fixade. Lilla snuffs. Det är tur hon har fått en hel fanclub i stallet. Hon gör verkligen skäl för sitt smeknamn Spöket. Det är precis vad hon ser ut som i natten. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela