Real Time Analytics

Livet På En Kant

Yes! Det går bra nu

Publicerad 2015-03-14 13:17:25 i Vanlig vardag,

Det går bra just nu för mig. Jag sitter med nästa beställning och det känns som att en hel del av det som kommer att beställas redan kommer att vara sålt innan det landar i Sverige. 

Det är både bra och dåligt. Det är ju bra för flödet blir ju grymt. Pengar ut blir snabbt pengar in. Det dåliga är att det blir mindre saker över för mina säljare att sälja. Säljarna är ju min låååångsiktiga plan...... Nåväl, allt har en mening. Jag är iaf nöjd på alla sätt och vis. Nu sa jag tidigare att jag inte skulle ha förbeställningar, men det känns också som att det kvittar då jag bara älskar mina kommande produkter. 

Annars känns det som att jag blivit värsta hästnörden här på bloggen, men faktum är att just för tillfället har jag bara helt enkelt inte annat att skriva om. Mitt liv består av jobb, där det är typ de striktaste sekretesslagarna, eller att jag är i stallet. Det blir ju som enkelt. Om jag ska skriva kan jag typ bara skriva om hästarna. Den biten kommer ju bli sååå mycket mer spännande framöver då hästarna kommer att börja tävla och så snart. Me like!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela