Real Time Analytics

Livet På En Kant

Inspirera andra

Publicerad 2015-03-20 23:20:54 i Vanlig vardag,

Det finns få saker som jag uppskattar så mycket som när jag inspirerar andra. Jag vet att det händer både nu och då. Senast i veckan och då gällde det en person som ligger mig extra varmt om hjärtat. 10 pluspoäng till den personen. Jag vet att personen besitter en enorm storhet också och det är en person som jag ser upp till på många sätt. En av de största anledningarna är att personen verkar ha ett stort hjärta och jag har aldrig sett eller hört personen döma någon annan. 10 pluspoäng till. 

Nu ska jag sova 25 timmars arbetspass är avklarat och nästa börjar redan om dryga 7 timmar. Det arbetspasset är på typ 16/17 timmar. Ni kan ta det lugnt. Jag ska snart ha möte med min ekonomiske rådgivare och då kommer kalkyler och budget att göras. Snart så kan jag leva på min verksamhet som jag drömt om så länge och då kan jag dra ned på arbetet. 👍

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela