Real Time Analytics

Livet På En Kant

Drömdejten

Publicerad 2015-03-25 22:22:58 i Tvåbenade problem,

Mitt när jag satt här i soffan började jag tänka på vad som skulle vara en drömdejt. Jag blev nog lite influerad av mina matlagningstalanger som jag visade upp för mig själv tidigare ikväll. Maten blev bara så god.

Drömdejten då.  

Jag var på värsta drömdejten en gång. Frågan är ju vad som var dröm med det hela för mitt under middagen gick taket sönder, tälttak, och det rann massor med vatten ned på vårat bord. Haha! Kallt och jävligt var det också, men den hade liksom det. 
Det var nog kanske det faktum att vi var på samma intellektuella nivå. Även om jag kan verka som ett halvflum emellanåt har jag ett intellekt långt högre än de flesta. Dessutom är jag nog lite romantiskt lagd. Jag vill ha det lite mysigt, lugnt, ganska låg ljudnivå och ja, liksom bara ha det bra. 

Sedan tycker jag om att dricka vin, med sällskap. Rosé går ju nästan alltid ned efter maten, men till maten vill jag ändra ha ett lättdrucket rött vin eller om det är vitt vill jag ha sauvignon blanc. Det är väldigt noga med druvan där. Sauvignon blanc i en blandning med en annan druva är precis lika bra. Big no no är Chardonnay eller riesling. Chardonnay smakar skit och riesling smakar typ dåligt diskvatten. 

Vad gäller maten äter jag ju egentligen det mesta, men numer tål jag ju inte all mat. Suck och stön! Tur att jag är van vid detta sedan länge och väldigt enkel ändå. Utländskt är ju hur gott som helst och jag äter typ allt indiskt, spanskt, grekiskt you name it! Jag äter allt. 

Det viktigaste är ändå att man kan ha en konversation på vettig nivå. Och sedan måste personkemin finnas där. 

Nu på lördag vore en bra dag. Jag jobbar visserligen, men efter det skulle ju vara en bra kväll. 

Tänk att jag stod där i december en dag och tänkte: tänk inte på honom, tänk inte på honom, tänk inte på honom och allt jag kunde tänka var på, ja, just honom. Det är för att jag är mupp. En månad efter det insåg jag att jag träffade fel person om jag nu inte kunde tänka på annat än den här honom när han är i närheten. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela