Real Time Analytics

Livet På En Kant

Blev glad igår

Publicerad 2015-03-27 07:07:09 i Attraktionslagen, Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant,

Jag blev verkligen otroligt glad igår. Det var när jag insåg att jag inspirerat en människa till positivitet. Jag blir liksom så glad av det själv. Känslan liksom spirar i hela kroppen och ger en en extra boost av energi. 
Vad ska man säga? Tack, kanske. Det är din positivitet som gör min dag positiv idag. Dessutom är det så att vissa människor i ens liv är det som ett extra plus när man märker att man påverkat uppåt. Hårt, men faktum är att i allas liv är vissa personer viktigare än andra. Grattis om du känner dig träffad i mitt! <3 Känner du dig det är du med största sannolikhet det också. 

Jag har suttit nu på morgonen och funderat, händer ju alltför ofta att min hjärna är på on och lite till. Den liksom bara är sådan. Mina funderingar under morgonen har handlat om hur viktigt och stort det är att jag förvaltar det jag sitter med i handen på ett bra sätt. Jag kan göra det precis hur bra jag vill. Jag måste fundera innan bara, mycket. Jag kan påverka så många människor på många sätt och för mig är det viktigt att det blir bra. Innan jag startade detta, släppte handbromsen och började rulla förstod jag faktiskt inte riktigt innebörden. Nu måste jag tänka innan jag dessutom trycker ned gaspedalen och bara kör. Rätt som det är råkar jag styra ut på motorvägen och då gäller det att vara beredd på allt som dyker upp där. 

Det sista jag funderat över är: Ge mig en fucking jävla manual! Varför ska jag nästan ta mig vatten över huvudet? Varför ska jag alltid göra det på svårast möjliga sätt? Tyvärr har jag svaret. Jag har prövat de enkla vägarna. De är tråkiga och jag ledsnar, snabbt. Jag behöver utmaningar där jag är på gränsen till vad jag klarar. När jag har lust att köra huvudet i sanden och bara glömma allt, det är då jag fungerar bäst. Min komfortzon är väl bredare än de flesta andra antar jag, men livet är sååå roligt när man ute och surfar i det blå. Jag antar att det är som på den tiden jag åkte slalom. Det enda som var roligt var att åka offpist eller ta några hopp på vägen ned. 

Dagens tips! 
Tänk ut en positiv tanke för dagen. Något du automatiskt blir glad av att tänka på. Det räcker med något enkelt som en person eller något du ska göra. Varje du under dagen hamnar i en negativ tankebana, får en negativ eller nedlåtande kommentar eller på annat sätt faller ur att vara positiv och glad tänker du omgående på denna sak som gör positiv. Tänk på den tills du verkligen känner dig riktigt positiv. Ge det en liten stund. Sedan ler du tacksamhetsleendet, det är samma som man får när man läser just ordet tacksamhetsleendet. Jag lovar att det kommer att höja din dag ett snäpp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela