Real Time Analytics

Livet På En Kant

13 dagar kvar

Publicerad 2015-03-18 19:28:20 i Målmedvetenhet, Tankar om att ha Livet På En Kant, Tvåbenade problem,

För ett och ett halvt år sedan bestämde jag att den sista mars 2015 skulle bli den sista dagen i mitt gamla liv. Det skulle bli en nystart på något okänt. Jag har inte bestämt något speciellt som ska hända heller. Jag bara bestämde att den 1 april börjar mitt nya liv. 

Har ni tänkt på hur mycket som hänt den senaste tiden? För att inte tala om det senaste året. Jag kan bara säga att det är INGENTING mot vad som hänt inom mig. På många sätt är jag en ny människa och jag är den människa jag VILL VARA på många sätt, men självklart, till perfekt har jag ännu inte nått upp till. 

Den 1 april kommer livet säkert ta mig ännu längre än jag redan kommit. Ibland har jag redan nu lust att sätta mig ner och gråta för att jag är så glad och lycklig. 

Det som kanske fattas är en man, men jag resonerar liksom så att det kommer väl när det passar. Jag har redan hittat en av intresse. Det var länge sedan jag såg människan för första gången och redan då hade jag liksom svårt att slita blicken från honom när vi var i samma rum. Sedan när personen visade intresse blev jag så paff. Hur kunde denna "perfekta" person vara intresserad av mig? Haha! Fatta hur knäpp jag är. Nåväl, jag vette tusan om jag ens är redo mentalt. Jag har ju som varit lite skör innan. Man måste vara rädd om mig annars är det kört. Skillnaden här är att jag känner mig helt lugn och ostressad när det kommer till den här personen. Bäst tycker jag om när han lägger sin hand på min rygg. Do it again, please. Livet tar en dit man vill i exakt rätt tid. Det är så lätt och enkelt, bara man vågar tro på det till 100%. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela