Real Time Analytics

Livet På En Kant

Upprensning bland mina vänner!

Publicerad 2015-02-12 13:01:19 i Vanlig vardag,

Jag har den sensaste tiden kommit fram till att jag måste rensa upp bland mina vänner. Nu är det så att jag vill ha alla mina vänner kvar och jag ska inte rensa bort dem. Tvärtom ska jag tycka bättre om dem.Det jag tänker rensa upp ibland är vad som är ok att säga och göra gentemot mig. 
 
Jag skiter ofta i vad folk säger, men innerst inne tar jag väldigt illa upp. Nu har jag bestämt mig för att det är lite nya regler som gäller för vad som får sägas till mig.
 
*Ni behandlar mig med respekt och är trevliga.
 
*Nedlåtande saker undanbedes helt!

*Åsikter om mitt liv, när det inte är väsentligt, går helt bort. Håll dina åsikter för dig själv, eller för all del, rannsaka ditt eget liv istället.
 
*Jag jobbar hur mycket eller hur lite jag vill. I slutändan är det mig det drabbar oavsett.
 
Ja, det var väl de första sakerna som jag tänkt på de senaste dagarna.
 
Nu ska jag sova ska vi se till punkt nr 4 så har jag redan jobba 45h den här veckan så jag har mitt på det torra. Det återstår "bara" 25 till. Ni får även lägga till att bara under helgen jobbade jag blyga 28h. Woho!!!! Looking good.........
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela