Real Time Analytics

Livet På En Kant

Tid för eftertanke!

Publicerad 2015-02-01 00:16:03 i Tankar om att ha Livet På En Kant,

Man får lite tid för eftertanke när man strosar runt lite här och där i sin ensamhet. Jag har kommit fram till några slutsatser. Igår hände också en bra sak som jag bestämde mig för om det skulle ske hade ödet bestämt vägen i frågan.  Svaret blev positivt för min del och det blir flytt av hästarna till fullservice. Det var,  hur ska man säga, visst strul och vissa tveksamheter. Men nu är allt det borta och flytten blir av. 

Det jag tänkt på idag är att jag verkligen önskar att hitta någon som kan vara ett stöd för mig. Jag vet att jag får psykbryten ibland, om än väldigt sällan numer. Det beror ju bland annat på att jag sällan ens närmar mig gränsen för min komfortzon vad gäller vissa bitar i livet. Just det här psykbrytet berodde faktiskt på flera saker. Bla att jag faktiskt har planer på att seriöst ta tag i en tung del av mitt liv. Det som tynger mig mest av allt och att jag nu faktiskt kunde få hjälp av en nyfunnen vän att göra det. Det visade sig att vi har mycket gemensamt på både lika och samtidigt lite olika sätt. Jag har fått mycket hjälp och stöd redan på många plan där. 
En annan sak som gjorde det var att jag helt plötsligt insåg att jag hittat en person det var viktigt för mig att ta tag i alla de bitarna som tyngt mig under lång tid. Nu har jag nog spolierat det som var med den personen, men oavsett hur det är med det så har jag ändå bestämt mig för att ta tag i sakerna. Det är många jag har i mitt bagage. Ibland önskar jag att jag kunde hitta någon som bara sa: det spelar som ingen, roll, jag finns här ändå för dig, men det är nog svårt. Jag tror att det är väldigt få personer som klarar det, och mig för den delen. Å andra sidan räcker det med en endaste. 
Jag hade en tredje sak här på listan, men den hann jag glömma och nu är jag trött och vill sova. 


Jag hoppas på det!




Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Livet På En Kant

Bloggen handlar om mina sjuka idéer och konstiga tankar. Min fritid avhandlar jag med mina hästar och Vson. Ibland gästbloggar Vson. Jag är inte normal, men det är bara att läsa några inlägg så har du snart fattat konceptet.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela